Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΟΙ είναι οι Βάρβαροι-Αβάρβαροι???

ΠΟΙΟΙ είναι οι Βάρβαροι-Αβάρβαροι ???






Οι γνωστοί, μουσικός και αθλητής Γιάννης Λιγνός και ο κωμικός ηθοποιός του θεάτρου Λεονάρντο Θίμο (Τζορτζ Β.Β. / Kilorenzos Smith) ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις 29 Αυγούστου 2017  βγάζουν τα 2 πρώτα τραγούδια του Γκρουπ οι Βαρβάροι-Αβάρβαροι παρέα με τον Βάγγο Θαλασσινό. 


Μοντέλο Τιμωρός (Redfoo-New Thang Cover)  

Έτσι βγαίνει το "Μοντέλο Τιμωρός" που βασίζεται στο τραγούδι των Redfoo-New Thang Cover, σε ελληνικούς στίχους και ερμηνεία Γιάννη Λιγνού και  Σκηνοθεσία του Τζορτζ Λεονάρντο Θίμο (που είχε ήδη σκηνοθετήσει το 2015, το βιντεοκλίπ του Αιφνίδιου "Μία Γη Που Είναι Έτοιμη να Εκραγεί"). Κι επίσης, 2 ώρες μετά την ίδια ημέρα βγαίνει και το σατυρικό τραγούδι "Έβαλα Πλυντήριο" πρωτότυποι στίχοι των Αντώνη Μεραμβελιωτάκη & Λεονάρντο Θίμο (DJ Babis Tsifas) και Γιάννη Λιγνού    και πρωτότυπη μουσική και μίξη ήχου του Γιάννη Λιγνού (J Brothers Group). Σε Μοντάζ-Εφέ-Σκηνοθεσία του Κιλορέντζος Σμιθ. 

Έβαλα Πλυντήριο (2017 Official Videoclip)


Τιμήθηκαν με Βραβείο Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης, Βραβείο Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας, Βραβείο Καλύτερου Μοντάζ για τον Γιάννη Λιγνό ("Μοντέλο Τιμωρός) και πήραν την 14η Θέση "Έβαλα Πλυντήριο" και 12η Θέση "Μοντέλο Τιμωρός" στο 5ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ YouTube Videos 2017 και προτάθηκαν για Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Λεονάρντο Θίμο (Μοντέλο Τιμωρός, Έβαλα Πλυντήριο, Η Πιό Όμορφη στην Κρήτη & ΓΚΡΡΑΟΥ: Η Σειρά 3ος Κύκλος 2017 με τον Φίλιππο Verphil Βεργίνη),Βραβείο Καλύτερου Μοντάζ για τον Λεονάρντο Θίμο ("Έβαλα Πλυντήριο"), Βραβείο Καλύτερων Ηχητικών Εφέ, Βραβείο Καλύτερων Ειδικών Εφέ.
Επίσης το βιντεοκλίπ "Έβαλα Πλυντήριο" είχε Επίσημη Συμμετοχή στο Ultra Outdoor Electronic Music Festival 2018 στην Φλόριντα στο Μαϊάμι και προβλήθηκε στο Φεστιβάλ στις 12 και στις 14 Ιουλίου 2018.


Ερμήνευσαν σε Καραόκε για να δοκιμαστούν στο κομμάτι "Το Κορίτσι του Μάη" και στην συνέχεια έγραψαν το πολιτικό-κοινωνικό κομμάτι, βασισμένο στο θεατρικό μονόπρακτο του Λεονάρντο Θίμο, "Μειονεκτήματα Ζωής Πλεονεκτήματα".


"Υπαστυνόμος Τσιγλέρας" 2018


Με αφορμή τον 4ο Κύκλο της κωμικής σειράς "ΤΑ ΤΣΑΛΕΝΤΖ του ΜΠΟΡΑΤ του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ/THE CHALLENGE SHOW (2014-2018)"  του Κιλορέντζου Σμιθ. φτάνει άλλο ένα πρωτότυπο κομμάτι βγαλμένο σε στίχους, μουσική και μίξη του Γιάννη Λιγνού "Υπαστυνόμος Τσιγλέρας" με πλάνα από το 1ο επεισόδιο της σειράς από τον 4ο κύκλο σε συν-σκηνοθεσία του Φίλιππου "Verphil" Βεργίνη.


Τιμήθηκε με "Βραβείο Καλύτερων Ηχητικών Εφέ" για το στούντιο J BROTHERS SOUND EFFECTS μαζί με το μουσικό κομμάτι των Λεονάρντ Θίμο & Γιάννη Λιγνού "ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ" στο 6ο Ανεξάρτητο Φεστιβάλ YouTube Videos 2018


"Ο Κόνοπς ο Βάρβαρος" 2018

Κι επειδή το γκρουπ έχει καλλιτεχνικό οίστρο και κέφι, τρέλα και μπόλικο χιούμορ, πρόσφατα έβγαλε άλλο ένα πρωτότυπο κομμάτι με τίτλο "Ο Κόνοπς ο Βάρβαρος" με αφορμή ένα κουνούπι που ενοχλούσε τους καλλιτέχνες κατά την διάρκεια των προβών για την προετοιμασία του νέου κομματιού "Πήγα για Μαλλί και βγήκα όπως να'ναι"  που αναμένεται να γίνει το νέο Hit του γκρουπ ΒΑΡΒΑΡΟΙ-ΑΒΑΡΒΑΡΟΙ

Υ.Γ: Κι αν δεν πειστήκατε ακόμη δείτε και τα τρελά γυρίσματα/backstage από τα πρώτα βιντεοκλίπ της ομάδας.

"Μοντέλο Τιμωρός" Extra Making Of (Documentary 2017)

"Έβαλα Πλυντήριο" Extra Making Of (Documentary 2017)


κι επειδή η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά τα βουνά έρχονται στην τρέλα η ΕΠΙΤΥΧΙΑ θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ και ΦΕΤΟΣ με νέα ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!!



*Ο Λεονάρντο Θίμο, είναι ηθοποιός Θεάτρου από το 2001 και σκηνοθέτης του Θεάτρου από το 2006, από το ΔηΠεΘΕ Ηρακλείου Κρήτης, παρακολούθησε την Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη-Νέο Ελληνικό Θέατρο το 2008-2009 και το Γ' Έτος του Εργαστηρίου Παιδαγωγική θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού 2013-2014 από τον Σύλλογο Παιδαγωγών-Εμψυχωτών θεατρικού Παιχνιδιού «Λάκης Κουρετζής» που διηύθυνε ο Λάκης Κουρετζής. Από το 2016 είναι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Παιδαγωγικών Προσχολικής Ηλικίας και από το Ιούλιο του 2017 είναι Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Σκηνοθέτης της Θεατρικής Εναλλακτικής Σκηνής Ερωτόκριτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: